Privacy Beleid

Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens van 1 september 2001 worden persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt. Hiertoe zal A Scarf Called June persoonsgegevens slechts verwerken indien de betrokkene hiervoor zijn/haar toestemming heeft verleend. De gegevens worden enkel gebruikt voor de doeleinden zoals aangegeven op moment van verzameling. De betrokkene heeft het recht zich vrijelijk tot A Scarf Called June te wenden met het verzoek de informatie met betrekking tot de persoonsgegevens te wijzigen, recht te zetten en/ of te schrappen.

Onder persoonsgegevens wordt het volgende verstaan: contactgegevens (naam, adres, e-mailadres, geboortedatum en telefoonnummer) en IP adres.

A Scarf Called June verwerkt je persoonsgegevens voor:

  • Marketing doeleinden (het versturen van de nieuwsbrief). Je hebt bij iedere nieuwsbrief de mogelijkheid je hiervoor af te melden
  • De verwerking van je bestelling, versturing en retournering van je pakket
  • De opsporing van onrechtmatig gedrag ter voorkoming van fraude
  • De statistische analyse van de website van A Scarf Called June

Je kunt ieder op moment bij A Scarf Called June uitschrijven.

De bankgegevens die je bij het plaatsen van een bestelling invoert, worden uitsluitend verwerkt met het encryptieprotocol SSL. Dit systeem codeert je gegevens zodat deze voor niemand leesbaar of herkenbaar zijn. Een SSL certificaat beveiligt het transport van (persoons)gegevens en is zichtbaar in de URL-balk door het slotje, https:// en soms ook de groene adresbalk. Een trustlogo op je website in combinatie met een SSL-certificaat benadrukt dat je betaling beveiligd is.

Tevens maakt A Scarf Called June gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de ander te onderscheiden. Een cookie zorgt ervoor dat je ingelogd blijft terwijl je een site gebruikt.

Je kunt je beschermingsrecht uitoefenen door je bezwaren schriftelijk aan ons te richten op het volgende adres:

A Scarf Called June Klantenservice
c/o ascarfcalledjune.com
Ravenswade 60
3439 LD Nieuwegein
The Netherlands
june@ascarfcalledjune.com